Brambory v majoránkové omáčce

V kuchyni vždy otevřeno

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2kg pevnějších brambor ( mohou být i ranné, ty pak nemusíte loupat )
  • 1 cibule
  • zeleninový vývar
  • kousek másla
  • máslová jíška ( cca 1PL )
  • majoránka
  • sůl a pepř

Postup

1

Brambory očistíme a nakrájíme na plátky cca půl cm silné. Cibuli nakrájíme najemno a necháme ji na másle zesklovatět. Přidáme brambory, podlije do poloviny výšky brambor vývarem, opepříme a podle potřeby dosolíme. Dusíme skoro doměkka. Podle potřeby dolévámevývar, občas promícháme

2

Nakonec zahustíme jíškou a přidáme majoránku. Necháme ještě provařit, dokud nebudou brambory zcela měkké. Brambory by neměly v omáčce plavat, měly by být jenom šťávou obalené.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vegetariánské kari

Vločkový jablečný dort

Bramborový salát s majonézou z červené čočky

Fazolové bownie s fíky a mandlemi

Cuketová pizza bez mouky

Video: Crème brûlée – cheesecake s malinami

Soba nudle s krůtím masem a bylinkami

Losos v teriyaki marinádě

Video: Úchvatný vanilkový dort s malinami a mascarpone krémem

Cizrna na paprice

Vláčná buchta s ovocem

Vytuněný nepečený bezlepkový cheesecake