Brambory v majoránkové omáčce

V kuchyni vždy otevřeno

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2kg pevnějších brambor ( mohou být i ranné, ty pak nemusíte loupat )
  • 1 cibule
  • zeleninový vývar
  • kousek másla
  • máslová jíška ( cca 1PL )
  • majoránka
  • sůl a pepř

Postup

1

Brambory očistíme a nakrájíme na plátky cca půl cm silné. Cibuli nakrájíme najemno a necháme ji na másle zesklovatět. Přidáme brambory, podlije do poloviny výšky brambor vývarem, opepříme a podle potřeby dosolíme. Dusíme skoro doměkka. Podle potřeby dolévámevývar, občas promícháme

2

Nakonec zahustíme jíškou a přidáme majoránku. Necháme ještě provařit, dokud nebudou brambory zcela měkké. Brambory by neměly v omáčce plavat, měly by být jenom šťávou obalené.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čočková polévka z pomalého hrnce

Video: Pečené brambory nadívané rozteklým sýrem a ozdobené vajíčkem

Dýňové risotto se šalvějí

Video: Extra vláčný čokoládový dort

Vejce v bramborovém hnízdě

Bezlepkové krekry se sýrem a slunečnicovými semínky

Celerové hranolky s kotletou

Čokoládové cizrnové kuličky bez pečení

Gnocchi s pancettou a bazalkou

Spirálový zeleninový koláč

Ovoce zapečené s vločkami a kokosem

Meruňkový kompot