Zeleninové jáhloto se sýrem

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 70 g jáhel
  • 50 g mrkve
  • 1 jarní cibulka
  • 50 g květáku
  • 40 g kukuřice
  • 30 g celeru
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • 1 ČL olivového oleje
  • 70 g tvrdého sýru se 30% tuku v sušině

Postup

1

Jáhly nasypeme do hrnce, přelijeme horkou vodou a slijeme. Tento proces 2 krát opakujeme. Poté zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 10 minut. Vypneme plamen a necháme pod pokličkou dojít.

2

Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kusy.

3

V pánvi rozehřejeme olej a na něm orestujeme nakrájenou bílou část jarní cibuli. Když zesklovatí, přidáme zbytek zeleniny kromě cibule a společně orestujeme. Osolíme. Poté přiklopíme pokličkou a dusíme do měkka.

4

K měkké zelenině přidáme uvařené jáhly, dobře promícháme a dochutíme.

5

Podáváme posypané zelenou cibulkou a sýrovými hoblinkami.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou

Podrobný foto-návod na dort ve tvaru mopsíka

To pravé osvěžení – studená polévka gazpacho

Jednoduchý a zdravý kakaový koláč s kefírem z 5 obyčejných ingrediencí

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Nepečený koláč s kokosovou náplní a čokoládovou polevou

Banánová bábovka s ořechy, čokoládou a krémovou náplní

Video: 4 varianty na 3 minutový dortík z mikrovlnky

Rychlá křehká pizza z těsta se zakysanou smetanou

Tagliatelle s arašídovým máslem

Gratinovaný patizon

Bezlepkové linecké s mákem a povidly