Na lívanečky:
Náplň 1:
Náplň 2:
Na ozdobu:
Všechny ingredience na těsto dáme do misky a tyčovým mixérem vyšleháme v hladké těsto (bude trošku řidší).
Rozpálíme kontaktní gril (kdo chce, může potřít trošičkou oleje, já zkusila první várku na kakaovém másle a vůně čokolády byla prostě fantastická) a z těsta vytváříme menší kolečka, která opékáme z každé strany cca minutu.
Čas na otočení poznáme dle toho, že se na povrchu tvoří malé bublinky, jako jsou na obrázku.
Než tímto způsobem opečeme všechny lívanečky, připravíme si náplně.
1. Kešu slijeme, dáme do mixéru, přidáme banán a kakao a rozmixujeme na hladkou kaši.
2. V misce si smícháme tvaroh a agáve sirup rovněž v hladký krém.
A pak už jen hezky naservírujeme. Lívanečky potíráme na střídačku oběma náplněmi a nahoru můžeme dát trošku od každé. Super je samozřejmě doplnit nějaké ovoce. Já tentokrát měla po ruce ananas.
Je to super vydatná a zdravá snídaně nebo svačinka. A budete-li podávat jako dezert, zajisté tím nic nezkazíte. Určitě vyzkoušejte. Dobrou chuť.
Banán používám místo jiných sladidel, je to zdravější, ale pokud si chcete zahřešit, klidně použijte jakékoli jiné sladidlo.