Náplň:
K podávání:
Kachní prsa na kůži nařežte do čtverečků, dejte na rozpálenou pánev kůží dolů a nechte cca 5 minut opékat, totéž udělejte s druhou stranou prsíček. Poté je přemístěte do předehřáté trouby, pokud je chcete mít růžové, stačí je dát do trouby na cca 8 minut na 200 °C, pokud je chcete mít zcela udělaná a měkkoučká jak dort, dejte je na 180°C na cca 20 minut.
Zeleninu očistěte, papriky a zelí nakrájejte na jemné proužky, mrkev naškrábejte škrabkou na proužky. Proužky zeleniny dejte na rozehřáté máslo a pár minut restujte. Přidejte i tamarindovou omáčku, med, sůl a chilli. Restovat stačí jen pár minut, zelenina nemusí být udělaná úplně do měkka, naopak je lepší, když zůstane trochu křupavá.
Připravte si talíř se studenou vodou, misku s nudlema, misku se zeleninovou náplní, talířek s kachními prsíčky nakrájenými na tenké plátky a rýžové papíry.
Rýžový papír namočte na pár vteřin do vody, vyndejte jej a na první třetinu papíru naskládejte nejdříve tři plátky masa a na maso přijde trocha zeleniny, nudlí a bylinek. Zarolujte tak, že pravý a levý okraj papíru přehněte na náplň, poté vemte dolní okraj (zároveň si prsty přidržujte i levý a pravý okraj, tak to budete mít lépe utažené) a přehněte ho doprostřed přes náplň a zarolujte.
Podávejte se sladkou chilli omáčkou, v které se závitky namáčejí. Závitky se jí buď rukou nebo hůlkami.