Jako první připraví marinádu tak, že veškeré koření, olej, papričku a cibuli rozmixuji ponorným mixerem na hrubší kaši.
Maso omyji a vložím spolu s marinádou do uzavíratelného plastového sáčku. Maso by mělo být v marinádě pěkně vykoupané. Nechám v lednici odpočívat do druhého dne.
Namarinované maso dám do pekáčku na mřížku a podliji vodou. Zbytek marinády ze sáčku ještě naliji na maso. Teď je připravené k pečení.
Maso peču zhruba 6,5 hodiny na 130°C dokud se skoro nerozpadá. Během celé doby pečení ho průběžně polívám šťávou, která se z masa vypekla.
Když se maso začíná rozpadat, natrhám ho dvěma vidličkami na malé kousky po vláknech. Natrhané maso vrátím do pěkáčku, poliji výpekem a nechám ho v troubě ještě další půl hodiny.
Po vytažení nechám maso pár minut odpočinout a můžu servírovat. Nejlépe s pikantní majonézou a zelným salátem.