Extra rychlá buchta bez pečení s tvarohovým krémem

Velmi snadná, ale přitom vynikající a nadýchaná nepečená buchta, kde prim hraje tvarohový krém. :)

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na korpus

  • 700 g nadrcených piškotů
  • 120 g másla
  • 6 lžic cukru
  • 50 ml mléka
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 balení vanilkového cukru

Na krém

  • 200 ml mléka
  • 5 vrchovatých lžic krupice
  • 800 g tvarohu
  • citronová kůra z jednoho citronu
  • 5 lžic cukru

Poleva

  • 100 g hořké čokolády
  • 15 ml mléka

Postup

1

Smíchejte ingredience na korpus a vmačkejte do formy či na plech.

2

V mléce uvařte krupici a nechte ji vychladnout.

3

Vyšlehejte tvaroh s cukrem a citronovou kůrou. Všlehejte vychladlou krupici. Krém naneste na korpus a uhlaďte.

4

Rozehřejte čokoládu a smíchejte ji s mlékem. Až trochu zchladne, nalijte ji na krém.

5

Buchtu nechte uležet v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pudinková žemlovka

Jednoduché křehké máslové sušenky s vanilkou + videorecept

Špaldový koláč ze zakysané smetany se švestkami a mákem

Křehký ořechový koláč

Krůtí játra na slanině

Pečená zelenina s balzamikem a sýrem feta

Rychlé gnocchi s houbami,parmazánem a červeným vínem

Lahodné řezy ve stylu tyčinek Snickers

Rýžové mini pizzy

Fit zebrový tvaroháček

Vláčné banánové sušenky s kousky čokolády

Nepečený dort s rybízem a domácí nutellou