Špaldoví ježci s dýňovými semínky

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 ml polotučného mléka
  • 10 g másla
  • 350 g celozrnné špaldové mouky
  • 150 g hladké mouky
  • 2 lžičky soli
  • dýňová semínka

Postup

1

Dáme si stranou část dýňových semínek na zdobení ježků a z ostatním surovin zpracujeme těsto, které necháme v teple vykynout.

2

Z těsta vytvarujeme bochánky a pokládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Ozdobíme dýňovými semínky a necháme ještě 20 minut kynout.

3

Na dno trouby dáme nádobu s vodou a troubu předehřejeme na 220 stupňů. Pečeme asi 22 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Fit čokoládové řezy s ořechy bez pečení

Hráškové pyré s toustem

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou

čerti z kynutého těsta

Čerti z kynutého těsta

Netradiční ovocné sushi s kokosovou rýží + videorecept

Nadýchané banánky z odpalovaného těsta jako z cukrárny

Pečená mandlová feta s medvědím česnekem

Věnečky s vanilkovým krémem a šlehačkou

Makový dort s mascarpone

Jednoduché domácí housky

Domácí chilli omáčka sambal

Koláče nebe v hubě