Salát don pepe

Netradiční a skvělý recept z víkendového grilování.... všem moc chutnalo tak snad bude i Vám.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg rajčat
  • 5 stopek řapíkatého celeru
  • 100 g ančoviček
  • sul
  • pepř
  • olivový olej
  • štáva z pulky citronu

Postup

1

Rajčata zbavíme slupky tak, že jim nahoře opatrně nařízneme slupku do kříže a zalijeme horkou vodou, poté vyjmeme z vody a oloupeme.

2

Rajčata nakrájíme do velké mísy, přidáme nakrájený řapíkatý celer a posekané ančovičky. Dochutíme solí, pepřem, čerstvou citronovou šťávou a olivovým olejem.

3

Nakonec přidáme natrhané chlebové krutóny.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Restovaná kuřecí prsa s parmazánem a cuketovými nudlemi

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Rebarborový koláč s fit drobenkou

Nepečený letní koláč s ovocem bez mouky a přidaného cukru

Makarony se sýrem

Caesar salát s kuřecím masem

Dýňové minilívanečky s borůvkovým přelivem

Vánoční cukroví – linecké jogurtové kytičky s kokosovou náplní

Rychlý fazolový burger

Čerstvé tagliatelle se sušenými rajčaty, baby špenátem

Šalvějový sirup

Mini pavlovy s jemným krémem a malinovou polevou