Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Tyto bochánky nevyžadují žádné kynutí a dokonce ani mouku, což potěší zvlášť ty, kteří se chtějí nebo musí stravovat bezlepkově. 🙂 Recept vyžaduje pouze 4 základní ingredience a pokud chcete bochánky ozvláštnit, přidejte své oblíbené bylinky či koření.
  • Doba přípravy: 30 minut

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 vejce, bílky a žloutky zvlášť
  • 3 lžíce krémového sýra (Lučiny, Philadelphie)
  • ¼ lžičky kypřícího prášku
  • 1 lžíce krupicového cukru nebo medu
  • sůl, sušený česnek, rozmarýn …(jakékoli vaše oblíbené bylinky)

Postup

1

Předehřejte troubu na 175 °C. Plech vyložte pečícím papírem.

2

Vyšlehejte bílky s kypřící práškem do sněhu.

3

V jiné misce smíchejte žloutky, krémový sýr a cukr. Poté opatrně vmíchejte bílky tak, aby vzniklo hladké a nadýchané těsto.

4

Na plechu tvořte z těsta malé bochánky a pečte dozlatova, přibližně 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemný dort z lískových oříšků a čokoládového krému

Těstoviny v rajčatové omáčce s tuňákem

Ředkvičkový salát

Recept na zdravou květákovou pizzu bez mouky

Čokoládový pudink z tapiokových perel

Bezlepková pizza z vaječného těsta s čabajkou a olivami

Celozrnná žemlovka s tvarohem

Čokoládový dort bez mouky pouze ze 3 ingrediencí

Makový nepravý schwarzwalder bez múky

Reuben sendvič

Video: Zdravé a osvěžující lískooříškové sendviče z rebarborovo-jahodové zmrzliny

Hraběnčin koláč