Rychlá pomazánka z mandlové drťě

V tomto receptu zužitkujete mandlovou drť, která vám zbude při výrobě domácího mandlového mléka. Pomazánku je dobré sníst ještě týž den, do druhého dne totiž zelenina pustí vodu a pomazánka není tak chutná.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • mandlová drť ze 100g mandlí
  • 1 mrkev
  • 1 jarní cibulka
  • olivový olej
  • koření: kurkuma, pepř, ČERNÁ SŮL

Postup

1
Mandlovou drť smícháme s na jemno nastrouhanou mrkví a na jemno nakrájenou jarní cibulkou, zakápneme olivovým olejem, okořeníme lžičkou kurkumy, lžičkou černé soli a pepřem dle chuti.

Poznámka

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Duhové nudle

Tvarohový chlebíček s malinami a drobenkou

Strouhaná buchta

Zdravé lanýže z čokolády a avokáda s nádherně krémovou texturou

Sorbet z černého rybízu a máty

Zapečená cuketa s omáčkou marinara

Hovězí na rajčatech a oregánu

Jednoduché řezy s nadýchaným krémem, bílou čokoládou a jahodami

Kakaová roláda s tvarohem a čokoládou

Krémová polévka z dýně a tuřínu, se šalvějovými květy

Pečené květákové tyčinky se sýrem a kořením

Domácí chléb bez hnětení