Postup
1. Vyšlehejte máslo a oba cukry. Vmíchejte žloutky a vanilkový extrakt. Tuto směs rozdělte na poloviny.
2. Vezměte si dvě mísy. Do jedné dejte 1 a 1/2 hrnku mouky a 2 lžíce pudinkového prášku, do druhé 1 a 1/2 hrnku mouky a dvě lžíce kakaa.
3. Do každé mísy vmíchejte polovinu směsi másla a cukru, kterou jste připravili v prvním bodě.
4. Na potravinové fólii vytvořte ze světlejšího těsta válec o průměru asi 3 cm.
5. Kakaové těsto vyválejte (mezi potravinovou fólií) do stejné šířky, jako máte válec a do délky, aby šlo kolem válce omotat.
6. Omotejte kakaové těsto kolem světlejšího válce. Prsty zahlazujte nerovnosti.
7. Válec zabalte do potravinové fólie a nechte vychladit alespoň 15 minut.
8. Troubu předehřejte na 160°C. Dva plechy vyložte pečícím papírem. Jakmile je těsto vyhlazené, krájejte z něj asi půl centimetru silné plátky a ty klaďte na plech. Nechte ještě 10 minut vychladit.
9. Pečte 12-15 minut.
10. Po vychladnutí dozdobte čokoládou pomocí párátka.