Připravte si panenku – odkrojte jí tenký konec, aby vznikl rovnoměrný váleček. Na prkénko si rovnoměrně rozsypte sůl, pepř a drobně pokrájené bylinky. Vepřovou panenku v této směsi obalte (válením a tisknutím k prkénku).
Rozehřejte si pánev na vysokou teplotu. Jamile je žhavá, nechte na ní rozpustit sádlo nebo ghee, teplotu stáhněte na cca 3/4 výkon a rozpáleném tuku panenku zprudka osmahněte ze všech stran (z každé strany cca 1 minutu).
Panenku vyjměte z pánvičky, přemístěte ji do vhodné nádoby a nechte cca 2 hodiny péct v troubě na 70 °C. Pak troubu vypněte a maso v ní nechte vychladnout.
Před podáváním krájejte na tenké či naopak silnější plátky a podávejte podle vaší volby, třeba jako náhradu uzeniny (na obložený talíř, do míchaných vajíček, do ham-and-eggs atd.) nebo s vhodnou přílohou (uvařené batáty, brambory) a majonézou.