Parfait řezy

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Korpus

  • 8 bílků
  • 300 g krupicového cukru
  • 1 lžička octa

Krém

  • 8 žloutků
  • 200 g krupicového cukru
  • 150 g vanilkových sušenek
  • 300 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 1 sáček želatiny

Zdobení

  • 200 ml smetany ke šlehání

Postup

1

Předehřejte troubu na 150 stupňů.

2

Bílků pevně rozšleháme a přidáme cukr, rozostřují dalších 10 minut, pak přidejte lžíci octa a míchejte dalších 5 minut.

3

20x30cm pečící plech neporadí pekař papíru, zalijeme hmotu, zploštit a suché za hodinu vremena.Mozete ponechat v troubě vychladnout, oloupeme je nejkrásnější, pokud jste ve spěchu, můžete chill out z trouby, nebo s pobytem v pánvi asi hodinu.

4

Rozšleháme žloutky s cukrem, vařit v páře.

5

Nechá se vychladnout.

6

Želatiny z vaku do styku s 5 lžičkami vody,

7

Metla sčatku smetanu, přidáme vanilkové aroma, ochladí se žloutky, všude dobře spojit krátkou mute.

8

Rozpusťte želatinu v mikrovlnné troubě a přidáme vaječný krém, tím spíše krátce metla.

9

Nakonec přidáme mletou plazmu a dobře promíchejte.

10

Kabát přes kůry, na vrcholu ozdobíme šlehačkou.

11

To je nejlepší strávit noc, ačkoli se jedná spíše lze řezat po 4 hodinách.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Oreo cupcakes

Bezový sirup

Veganské ovesné koláčky s džemem

Snadná křehká oříšková kolečka s čokoládovou polevou

Smetanové kuře v kukuřičné strouhance

Kulajda

Nepečené čokoládové kostky s vlašskými ořechy a kokosem

Karbanátky z červené řepy

Video: Obří, sýrem plněný burger Wellington – perfektní párty pohoštění

Veganské cupcakes s čokoládovým krémem ze silken tofu

Recept na citrónové „opičí“ buchty

Zapékané vepřové s brambory