Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení Pappardelle
  • 1 balení Gorgonzola
  • 1 cibule
  • čerstvá pažitka
  • 2 balení smetany (30% a víc )
  • Kousek másla

Postup

1

Těstoviny uvaříme dle návodu. Mezitím si připravíme omáčku.

2

Na másle orestujeme najemno pokrájenou cibuli do zlatova a zalijeme smetanou. Přidáme po kouscích Gorgonzolu a mícháme dokud se nerozpustí. Přidáme pokrájenou pažitku a stáhneme z ohně.

3

Smícháme těstoviny s omáčkou a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné jablečné řezy se skořicovou drobenkou

Bezlepkový koláč s meruňkami a kakaem

Nadýchaná čokoládová pěna ze 2 ingrediencí, po které nepřiberete

Domácí jahodová vodka s bazalkou

Domácí zázvorovo – malinová limonáda

Jednoduchá jablečná bábovka s kyškou, ořechy a medem

Pečené kuřecí nugetky s medovo-česnekovou omáčkou

Hubová praženica

Video: Fitness špenátové palačinky plněné cizrnou, jablkem a tahini

Salát z rukoly, ředkviček a salátu little gem

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu

Plněné vegetariánské řízky se zakysanou smetanou