Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení Pappardelle
  • 1 balení Gorgonzola
  • 1 cibule
  • čerstvá pažitka
  • 2 balení smetany (30% a víc )
  • Kousek másla

Postup

1

Těstoviny uvaříme dle návodu. Mezitím si připravíme omáčku.

2

Na másle orestujeme najemno pokrájenou cibuli do zlatova a zalijeme smetanou. Přidáme po kouscích Gorgonzolu a mícháme dokud se nerozpustí. Přidáme pokrájenou pažitku a stáhneme z ohně.

3

Smícháme těstoviny s omáčkou a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polenta s jarní cibulkou a balkánským sýrem

Jablečný koláč bez výčitek

Nadýchaný kakaový korpus bez vajec

Švestková povidla

Jemné arašídovo – čokoládové brownies bez mouky

Limetkové nudle s kuřecím masem a smaženou cibulí

Šťavnatý banánový chléb

Těstoviny s krémovou avokádovou omáčkou

Krémové tortelliny s česnekem a parmazánem do půl hodiny

Tuňáková pomazánka s avokádem

Tortelloni se smetanou a šunkou

Tortilla wrap