
Na smoothie:
Domácí ořechová granola do zásoby:
Suroviny na smoothie rozmixujte. Díky banánu není potřeba doslazovat.
Granola: V míse si promíchejte vločky, kokos a ořechy (část ořechů jsem nasekala, část jsem nechala vcelku, slunečnicová semínka vcelku).
Rozehřejte si med a rozpusťte v něm kokosový olej a vlijte k sypké směsi, přidejte agávový sirup a mandlové aroma. Pořádně zamíchejte, celá směs by se měla pěkně obalit v medu a nebýt suchá.
Granolu rozložte na pekáč vyložený pečicím papírem a zapékejte asi 20 minut na 150°. Směs během pečení obracejte, aby se nepřipekla.
Vychladlou granolu plňte do pevně uzavíratelných sklenic. Smoothie vlijte do misky a ozdobte granolou a malinami.
A můžete snídat!