Nepečený koláč z arašídového másla

Dvě v troubě N&M

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g ořechových BeBe sušenek (nebo jiné)
  • 85 g másla
  • 100 g tmavé čokolády
  • 225 g měkkého tvarohu
  • 200 g jemného arašídového másla
  • 55 g cukru moučky
  • 125 ml smetany ke šlehání
  • 1 velký banán
  • 100 g jahod
  • 30 g mléčné čokolády na ozdobu
  • čerstvá máta na ozdobu

Postup

1

Sušenky vložte do plastového sáčku a pomocí válečku rozmělněte na malé drobečky. Odložte je stranou.

2

V malém rendlíku při velmi nízké teplotě rozpusťte máslo a čokoládu a občas zamíchejte. Přisypte drobečky a dobře promíchejte.
Hotovou směs pevně vtlačte do dortové formy s odnímatelným dnem o průměru 20 cm a dejte na 5 minut zmrazit.

3

Mezitím vložte tvaroh, arašídové máslo a moučkový cukr do mísy a elektrickým mixérem šlehejte 1 - 2 minuty dohladka, až se vše spojí.
Lžící přeneste náplň na drobečkové těsto a koláč vraťte na dalších 15 minut do mrazáku.

4

Opatrně odstraňte dortovou formu a přendejte koláč na talíř. Banán oloupejte, jahody omyjte, oboje nakrájejte na kousky a koláč jim ozdobte. Na povrch nastrouhejte čokoládu a dozdobte lístky máty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brokolicová omáčka

Guacamole

Kakaové crinkles aneb návykové cukroví

Luxusní cukroví – Dortová lízátka

Video: Americká ‚Deep dish‘ pizza

Cheesecake z ricoty a borůvkami

Křupavé ořechové sušenky s karamelovou náplní

Jahodovo-rebarborový crumble

Uzená polévka

Kuřecí stehna s bramborami a parmazánovou omáčkou z jedné zapékací mísy

Spirálový zeleninový koláč

Restovaná ryba s hráškovým pyré