Guacamole

Nevím, co by mohlo vylepšit den více, než pořádná kopice guacamole. Nejvíce mi zachutnala verze bez cibule s rajčaty, o které se chci s vámi podělit. Gucamole můžete využít všude možně - jako dip k různým chipsům, k ochucení salátů, rýže nebo místo majonézy do burgrů.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 zralá avokáda
  • stroužek česneku
  • 2 menší rajčata
  • šťáva z poloviny citronu
  • lžička soli
  • pepř dle chuti

Postup

1

Dužinu avokád rozmačkáme vidličkou, zakápneme citronovou šťávou. Přidáme na drobno nakrájená rajčata, utřený stroužek česneku a dochutíme solí a pepřem. Uchováváme přikryté potravinářskou fólií.

2

TIP: Guacamole se skvěle hodí k rýži, zde podáváno s fazolemi, dušenou cuketou a rajčatovou salsou

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Indická červená čočka

Cuketová nádivka

Jednoduché lilkové lasagne

Cuketová topinková směs

Bazalkovo-citrónové cupcaky

Cuketové nudle s rukolovým pestem a cherry rajčátky

Thajská limetová polévka s krevetkami

Jemná polévka s kuřecím masem a zeleninovými nudličkami

Pikantní kuřecí prso s nivou a brokolicí

Pepřová omáčka se smetanou, hovězím vývarem, česnekem a cibulí

Krémové špagety s cuketou a žampiony z jednoho hrnce

Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou