Kuřecí polévka

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks kuřecích spodních stehen
  • 1 menší mrkev
  • 1 petržel
  • ½ menšího celeru
  • Celerová nať
  • 2 bobkové listy
  • sůl

Postup

1

Maso s nakrájenou kořenovou zeleninou, solí a bobkovým listem uvaříme ve vodě.

2

Sebereme všechen vyvařený tuk. Do polévky zavaříme nudle, nakonec přidáme nasekanou celerovou nať.

Poznámka

Polévku vařím den předem, přes noc nechám vychladnout, pak jde tuk lépe odstranit. Pak teprve zavařím nudle a přidám celerovou nať. Někdy maso nechám v celku a každý dostane na talíř celý kousek, někdy maso oberu a do polévky nakrájím na kousky. V tom případě odstraním i kůži, která je tučná.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vynikající zapečená polenta s rajčaty a kozím sýrem

Sýrový dip s bylinkami a čabajkou k pečeným česnekovým bagetkám

Kokosové nanuky s kiwi, chia semínky a bez rafinovaného cukru

Kuskus s kukuřicí

Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Quiche se zeleninou

Bulgur s grilovaným lilkem a paprikou

Super zelená omeleta s kozím sýrem a sušenými rajčaty

Těstoviny v rajčatové omáčce s tuňákem

Domácí italská vanilková zmrzlina

Pečené kuřecí nugetky s medovo-česnekovou omáčkou