Na ghee si nechte zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Pak k ní přidejte drobně pokrájený zázvor – nejdříve ho oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky (tím se poruší tuhá vlákna a nebudou vám zůstávat v polévce po rozmixování), ty pak na nudličky a kostičky (čím menší, tím lépe). Zázvor krátce osmahněte a pak do hrnce nasypte oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev. Nechte pár minut opékat za občasného promíchání, poté obsah hrnce zalijte 2–3 dcl vody a vařte, dokud mrkev nezměkne (cca 10–20 minut, záleží na velikosti kousků mrkve). Nakonec přidejte drobně pokrájený čerstvý rozmarýn (cca 1 zarovnanou lžíci), trošku chilli a kokosové mléko. Vše rozmixujte dohladka ponorným mixérem, v případě potřeby dolijte troškou vody a nechte ještě pár minut prohřát.
Nakonec osolte a opepřete podle chuti. Podávejte horké, ozdobené pár kapkami kokosového mléka a snítkou čerstvého rozmarýnu.