Medvědí česnek v oleji

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • miska medvědího česneku
  • 1/2 dl olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

Postup

1

Pokud máme lístečků medvědího česneku víc, než jsme schopni momentálně spotřebovat, můžeme si jeho trvanlivost na chvíli prodloužit.

2

Lístečky omyjeme, osušíme a v elektrickém sekáčku nebo mixéru umixujeme s olejem a trochou soli. Uchováme ve skleničce v lednici a dle potřeby používáme do jídla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sýrový dip s bylinkami a čabajkou k pečeným česnekovým bagetkám

Nejrychlejší recept na výborný zdravý mrkvový dort

Insalata di pomodoro

Chapati – indická placka

Vepřová panenka s pečenými batáty a brokolicí

Domácí jablečno-šípkový čaj s vůní skořice

Hráškový krém s opečenou slaninou

Afrika řezy ze špaldové mouky

Pečené tofu s quinoovým salátem

Kulajda

Nádherný čokoládový koláč Bounty se dvěma druhy čokolády

Vláčný tvarohový koláč s rozinkami