Zapečené fazolové lusky s bramborami

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 5 větších brambor
  • 1 balíček mražených fazolových lusků – cca 350 g
  • 1 cibule
  • olej – na orestování cibule
  • 2 vejce
  • špetka soli
  • špetka sladké papriky
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 100 g eidamu

Postup

1

Uvařte brambory, které pak nakrájejte na silnější kolečka a vyskládejte jimi zapékací mísu vymazanou máslem.

2

Poté dejte na 10 minut vařit lusky.

3

Na pánvi na troše oleje orestujte cibuli. Poté k ní přidejte uvařené zcezené lusky. Chvíli poduste a poté nalijte na brambory.

4

Nakonec vyšlehejte vejce, osolte a přidejte mletou papriku a vmíchejte zakysanou smetanu.

5

Směs nalijte na lusky a nakonec zasypte strouhaným sýrem.

6

Pečte cca 20 minut při 180 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Losos so slnečnicovými semiač. a s paradajkovým pyré

Letní slaninovo-cuketové bramboráky

Fazole adzuki se zeleninou, červenou řepou a dýňovými semí

Video: Domácí bramborový chléb

Omeleta s dýní hokaidó a zeleným hráškem

Video: Pikantní kuřecí fajitas s těstovinami z jednoho hrnce

Bramborák s parmezánem plněný houbami a uzeným sýrem

Špagety s dýňovou omáčkou a zeleninou

Kuřecí roláda s palačinkami plněnými houbovou směsí

Pikantní udon nudle s tofu

Pečené kuřecí závitky se sýrem a šunkou

Veganské dýňové risotto s lesními houbami