Zapečené fazolové lusky s bramborami

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 5 větších brambor
  • 1 balíček mražených fazolových lusků – cca 350 g
  • 1 cibule
  • olej – na orestování cibule
  • 2 vejce
  • špetka soli
  • špetka sladké papriky
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 100 g eidamu

Postup

1

Uvařte brambory, které pak nakrájejte na silnější kolečka a vyskládejte jimi zapékací mísu vymazanou máslem.

2

Poté dejte na 10 minut vařit lusky.

3

Na pánvi na troše oleje orestujte cibuli. Poté k ní přidejte uvařené zcezené lusky. Chvíli poduste a poté nalijte na brambory.

4

Nakonec vyšlehejte vejce, osolte a přidejte mletou papriku a vmíchejte zakysanou smetanu.

5

Směs nalijte na lusky a nakonec zasypte strouhaným sýrem.

6

Pečte cca 20 minut při 180 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Restovaná kuřecí prsa s parmazánovou strouhankou a cuketou za půl hodiny

Špenátový štrůdl s lososem

Cuketové slané placičky

Krémová kuřecí polévka s kuřecím masem a žampiony

Bramborové knedlíky se švestkami a mákem

Bramborové karbanátky se šťavnatým tuňákem a kukuřicí

Rajčatovo-bazalková omáčka na těstoviny s tofu

Houbový guláš od Červeného rendlíku

Šťavnaté masové závitky z filo těsta

Dýňové sušenky

Gulášová polévka

Pikantní udon nudle s tofu