fbpx

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Moje srdeční záležitost.

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Ingredience na 2 porce

  • Špagety     250 g
  • česnek    10 stroužek
  • olivový olej    3 lžíce
  • pálivá paprička    2 ks
  • rukola    1 hrst
  • zeleninový vývar    1/2 dcl

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Špagety uvaříme al dente. Mezitím si nakrájíme papričku a oloupaný česnek na plátky (já mám raději silnější plátky). Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova).

2

Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova). Přidáme špagety a zeleninový vývar a vše prohřejeme a promícháme dohromady. Ihned servírujeme. Výborné jsou se sýrem pecorinem. Na ozdobu použijte něco zeleného.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře