Spaghetti aglio olio e peperoncino

Moje srdeční záležitost.

MONIkiss

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Špagety     250 g
  • česnek    10 stroužek
  • olivový olej    3 lžíce
  • pálivá paprička    2 ks
  • rukola    1 hrst
  • zeleninový vývar    1/2 dcl

Postup

1

Špagety uvaříme al dente. Mezitím si nakrájíme papričku a oloupaný česnek na plátky (já mám raději silnější plátky). Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova).

2

Na pánvi rozehřejeme olej (nesmí se přepálit!!!), do kterého přidáme nakrájený česnek a papričky. Velmi zlehka orestujeme (jen do změknutí česneku - ne dozlatova). Přidáme špagety a zeleninový vývar a vše prohřejeme a promícháme dohromady. Ihned servírujeme. Výborné jsou se sýrem pecorinem. Na ozdobu použijte něco zeleného.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláč z těsta ze zakysané smetany s jahodami a třešněmi

Nepečené kuličky s Bailey’s likérem v čokoládové krustě

Švestkové želé bonbóny

Rychlá a výborná polévka z červené čočky

Krevety se zeleným chřestem

Domácí vegan müsli

Kváskové celozrnné “honzovky“

Čokoládová roláda

Žampiony plněné krémovým sýrem, slaninou a nivou

Kuřecí stehna pečená se zeleninou, balsamikem a bylinkami

Originální slané krekery se slaninou za 15 minut

Mangový sorbet