Květákový krém

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 PL žitných vloček
  • miska květáku
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, pepř, muškárový ořech
  • čerstvé bylinky (např. pažitka, petrželka, naklíčená rukola nebo řeřicha)
  • 1 PL dýňových semínek

Postup

1

V hrnci na sucho opražíme žitné vločky. Pořádně je mícháme, aby se nepřipálily.

2

Vločky podlijeme vodou, přidáme květák a česnek, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.

3

Když je květák měkký, rozmixujeme ho i s vývarem do hladka.

4

Posypeme semínky a bylinkami. Dochutíme čerstvě strouhaným muškátovým oříškem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Úžasně krémový koláč Raffaello

Black forest cake

Banánové muffiny s oříšky

Bábovka plněná čokoládou

Černá sezamová / maková zmrzlina

Provensálské ratatouille

Tvarohový cheesecake s povidly a skořicí

Lívanečky s chia semínky, pečenými fíky a Amarettem

Mrkvová polévka s arašídovým máslem, která zahřeje

Pražma s citrony a hráškovým pyré

Pečená rajčata s česnekem a sýrem

„Uzená“ pražená cizrna