Kokosovo-datlové sušenky

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g mandlové mouky (mleté loupané mandle)
  • 200 g sušených datlí
  • 60 g strouhaného kokosu
  • 40 g kokosového oleje
  • 4 g vinného kamene
  • 2 lžíce drcených lněných semínek
  • 5 lžic datlového sirupu

Postup

1

Semínka namočte ve vodě (cca 6 lžic) a nechte asi 10min nasáknout.

2

Smíchejte suché ingredience spolu s nasekanými datlemi, přidejte olej, sirup, semínka a vypracujte těsto.

3

Na plech vyložený pečicím papírem tvořte sušenky. Pečte přibližně 8 min při 175 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehká polévka z červené čočky

Nadýchané řezy s čokoládovou polevou

Letní krémový koláč s třešněmi

„Triple chocolate mousse“ – nadýchaný dortík s třemi druhy čokolády

Méně tučný Míša dort navoněný kokosem

Dort z karamelizovaných banánů

Krásné cupcaky s kokosovou náplní a limetkovým krémem

Chřest s vejcem a parmezánem

Video: Nejnadýchanější lívanečky bez otáčení

Brambory s hořčičným dressingem

Banánové “tiramisu“

Plňěný patisón dle vaší fantazie