Kokosovo-datlové sušenky

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g mandlové mouky (mleté loupané mandle)
  • 200 g sušených datlí
  • 60 g strouhaného kokosu
  • 40 g kokosového oleje
  • 4 g vinného kamene
  • 2 lžíce drcených lněných semínek
  • 5 lžic datlového sirupu

Postup

1

Semínka namočte ve vodě (cca 6 lžic) a nechte asi 10min nasáknout.

2

Smíchejte suché ingredience spolu s nasekanými datlemi, přidejte olej, sirup, semínka a vypracujte těsto.

3

Na plech vyložený pečicím papírem tvořte sušenky. Pečte přibližně 8 min při 175 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Těstoviny s krémovou avokádovou omáčkou

Špenátové palačinky s fetou a sušenými rajčaty

Ořechová hvězda

Snadné perníkové muffiny pro vegany

Kuřecí paličky v medovo-česnekové marinádě se zázvorem

Pikantní pomazánka z kysaného zelí a řepy

Strouhaný tvarohový koláč

Zapečené cuketové chipsy s česnekem a parmezánem

Domácí pomerančové müsli s čokoládou a mandlemi

Ořechová posypka se třemi druhy cukru

Salát s rýžovými nudlemi a sezamovým kuřátkem

Španělské ptáčky