Knedlíky s vajíčkem trochu jinak

Obyčejný jídlo nemusí bejt nutně nudný. Knedlíky s vejcem jsem trochu vylepšila a doma je to už bez ksichtů :D

Monovaření

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/2 menšího houskovýho knedlíku
  • 1 menší cibule
  • 2 lžíce másla
  • kousek slaniny nebo uzeniny, co vám lednice nadělí
  • 4 vejce
  • sůl, pepř
  • petržel nebo pažitka na posypání
  • může být i trocha nastrouhaný goudy

 

Postup

1

Na másle začneme restovat cibulku spolu s nakrájenou slaninou.

2

Když cibule zesklovatí, přihodíme na malý kostičky nakrájenej knedlík a restujeme do zlatova.

3

Knedlík krásně chytne vůni a chuť másla! No a je skoro po vaření

4

Podáváme nejlíp s trochou strouhanýho sýru, pažitkou a kyselou okurkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tuňáková pomazánka z ricotty

Kefírové minidortíky s tvarohovo lučinovým krémem

Medovníkové kuličky

Dýňové kari s cizrnou

Perník

Caldo verde

Video: Cuketové lasagne s krůtím masem, ricottou a parmezánem

Zdravá domácí zmrzlina z jediné ingredience

Nadýchané piškotové řezy s bohatou vrstvou našlehané želatiny

Rychlé dýňové dortíky s vanilkovým krémem

Domácí škvarková pomazánka

Mléčný koláč – tradiční jihoafrický dezert