Na salsu:
Smíchejte koření, olivový olej a limetovou šťávu. Do marinády naložte maso, nezapomeňte vše pořádně promíchat, aby byl každý kousek ochucený, nádobu zakryjte fólií a nechte minimálně 20 minut v chladu marinovat. Samozřejmě u nakládání platí, čím déle, tím lépe, takže se klidně nebojte připravit si maso den předem a nechat ho odpočívat v lednici.
Všechny suroviny na salsu promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Dejte ji také vychladit. Rozpalte gril a kousky masa a žluté papriky napichujte střídavě na jehly. Můžete použít dřevěné, ale ty nezapomeňte předem nejméně na hodinu ponořit do vody, aby na grilu neshořely. Ideální jsou tedy kovové a já se moc těším, až si je pořídím. Maso grilujte cca 8 minut ze všech stran, stáhněte z grilu, nechte chvíli odpočívat a servírujte s pikantní salsou. Můžete přidat i salát a kousek pečiva.
Dobrou chuť!