Krůtí stehna s provensálským kořením

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g krůtích stehenních řízků
  • provensálské koření (použila jsem koření z mlýnku Kotányi)
  • 1 ČL oleje
  • 1 PL nasekané čerstvé pažitky
  • 200 g nových brambor

Postup

1

Maso naporcujeme, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet.

2

Nové menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.

3

Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.

4

Maso podáváme s vařenými brambory.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bulgur s grilovaným lilkem a paprikou

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Dietní tvarohové lívanečky

Fitness cuketové placičky s parmezánem

Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga

Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí

Cukerové brownies

Müsli tyčinky se švestkami a mákem

Špagety s česnekem a parmezánem hotové do 20 minut

Krůtí špenátové kari s jasmínovou rýží

Domácí toblerone

Ovocné smoothie