Návod na vánoční jemná kolečka s karamelovou náplní a kokosem

Máslová kolečka, která se díky podílu kukuřičného škrobu přímo rozplývají na jazyku. Plněna jsou karamelovým krémem, který nedá prakticky žádnou práci – přečtěte si recept a přesvědčte se sami :).
  • Doba přípravy: 1 h + čas na chlazení

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g kukuřičného škrobu
  • 120 g hladké mouky
  • 200 g másla, pokojové teploty
  • 60 g krupicového cukru
  • 1 ½ lžičky prášku do pečiva
  • karamelové salko
  • strouhaný kokos k obalení

Postup

1

Mouku a kukuřičný škrob smíchejte dohromady. V míse rozšlehejte máslo s cukrem a solí. Přidejte moučnou směs a promíchejte do celistvého těsta. Zabalte jej do potravinové fólie a vložte do lednice aspoň na 30 minut.

2

Poté jej rozválejte na placku o tloušťce přibližně 4 až 5 mm a vykrájejte z něj kolečka o průměru 6 cm. Kolečka skládejte na plech vyložený pečícím papírem.

3

Rozehřejte troubu na 180 ° C a pečte sušenky po dobu 8 minut, poté vyjměte a nechte vychladnout. Po vychladnutí je naplňte karamelovým salkem.

4

Každou sušenku poté opatrně obalte v kokosu a skladujte je v chladnu a suchu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: 4 jednoduché večeře z jednoho plechu

Krevety s ananasem

Horký grog mango { božkov }

Pečený květák okořeněný paprikou

Fitness pizza s květákovým korpusem

Nepečený cheesecake s broskvemi a kokosem

Špenátove pesto na cestoviny

Ovesná kaše Margot

Domácí jahodový džem

Ovocný dortík

Veganské celozrnné bábovičky s malinovým sirupem

Těstoviny s hlívou, špenátem a parmazanem