Jarní omeleta s kopřivou a čedarem

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 vejce
  • hrst čerstvých kopřivových lístků
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce mléka
  • půlka jarní cibulky
  • 1 lžičky oleje
  • 30 g nastrouhaného čedaru

Postup

1

Vejce rozšlehejte vidličkou/metličkou spolu s trochou soli, pepře a mlékem. Přidejte nasekané kopřivy, polovinu množství nastrouhaného sýra a nakrájenou jarní cibulku. Vlijte na horkou pánev s horkým olejem a na MÍRNÉM ohni smažte, dokud se omeletka nezatáhne. Můžete přiklopit pokličkou. Cca v polovině procesu přidejte na povrch omelety zbytek sýra.

2

Přendejte na talíř a podávejte s čerstvým chlebem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Grilované pak choi s asijskou zálivkou

Grissini – italské tyčinky

Beránek co má koule

Video: Obří, sýrem plněný burger Wellington – perfektní párty pohoštění

Matcha dort

Alsaský cibulový koláč

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Soba nudle s rybou a jarní cibulkou

Pohankové palačinky se špenátem a ricottou

Video: Extra čokoládový nepečený koláč chutnající jako lanýžové bonbóny

Tvarohovo – povidlový koláč

Vegetariánské chilli con carne