Houbové rizoto

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300-350 g rýže arborio
  • 100 ml bílého vína
  • 1-1,5 l vývaru na podlévání
  • houby
  • 1 cibuli
  • 40g másla
  • 100g  parmezánu

Postup

1

Cibuli nakrájíme na malé kostičky, půlku másla vložíme na pánev, přidáme cibuli a necháme jí zesklovatět, poté přidáme houby 2-3 minuty dusíme a přisypeme rýží, chvilku mícháme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit a pak postupně podléváme vývarem, tak aby vývar byl kolem 1 cm nad rýži a občas promícháme.

2

Když je rýže hotová, nesmí být úplně suchá, vypneme sporák a přimícháme zbytek másla a parmezán, měla by vzniknou "jakoby" omáčka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečený čokoládový koláč s jahodami + Videorecept

Zadělávaná mrkev s brokolicí

Rychlá cuketa na kari

Video: Snadné a rychlé sýrové muffiny ideální na svačinu

Dokonalé italské sladké bochánky Castagnole

Zmrzlinový cheesecake s krémovým sýrem, jahodami a čokoládovou polevou

Domácí majonéza bez vajec

Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou

Italské steakové rolky se špenátem

Tuňáková pomazánka z ricotty

Sladké rohlíky plněné makovou náplní

Pastýřský koláč (shepherd´s pie)