Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Tyto mořské řasy jsem poprvé ochutnala letos na farmářských trzích kde je podávali k slávkám . Jejich kyselo slaná chuť mě nadchla a od té doby sháním a sháním. Tak konečne jsem pořídila a pustila se do toho....

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 steaky z lososa
  • 300g čerstvých salicorne
  • 1 citron
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup

1

Do vroucí vody vložíme řasy a necháme povařit cca 4 minutky po vyjmutí ihned podáváme a tak je dobré načasovat si grilování lososa tak, abychom měli oboje součastně.

2

Příprava lososa není nijak složitá , zakoupený steak potřeme olivovým olejem a vložíme na rozpálenou pánev a ogrilujeme ze všech stran. Nakonec steak osolíme opepříme a podáváme společně s připravenými řasami

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Černý bez – kdy a jak ho sklízet + 6 léčivých receptů

Dýňové špagety se slaninou a česnekem

Pečená dýně

Italský salát

Válečky z tresky pečené v troubě s křehkým salátem

Jemné kokosové pralinky obalené v hořké čokoládě

Intenzivně čokoládové kostky s ořechy

Krtkův dort

Jahodová galetka s rebarborou a mátovým cukrem

Salát s lososem