Křupavé máslové sendviče s náplní z jablek a goudy

Už jste zkoušeli kombinaci jablka a sýru? Jakkoli nelogické se to může zdát, toto spojení chutná naprosto neodolatelně. Zažijte svoji premiéru s máslovým sendvičem, ve kterém se skrývá horká náplň tvořená jablkem a rozteklou goudou. 🙂
  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 2 ks

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 plátky (např. toastového) chleba
  • 1 jablko, zbavené jadřince, oloupané a nakrájené na tenké plátky
  • 4 plátky goudy
  • máslo Apple-Gouda-Grilled-Cheese-3_thumb

Postup

1

Na plátek chleba položte sýr, polovinu množství jablek a navrch zase sýr a poté plátek chleba. Každý sendvič namažte na vrchu máslem.

2

Rozehřejte pánev a položte na ni sendviče máslovou stranou dolů. Z každé strany restujte dozlatova, v případě potřeby přidejte máslo.

3

Servírujte teplé.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Závitky plněné mletým masem

Jednoduché a rychlé trojhránky z tvarohového těsta

Zapékané brambory se čtyřmi druhy sýrů a mortadellou

Trhané kuře s medovo – česnekovou omáčkou

Kakaová roláda s tvarohem a čokoládou

Mátový cheesecake s čokoládou

Schwarzwaldské závitky s avokádem

Domácí škvarková pomazánka

domaci jahodova marmelada

Domácí jahodová marmeláda

Tvarohové knedlíčky s ovocným přelivem

Čokoládové tyčinky

Jahodoví šneci s krémovou citronovou polevou