Ingredience na 10 porcí

  • 330 g hladké mouky
  • 50 g žitné chlebové mouky
  • 50 g drceného lněného semínka
  • 1 vrchovatou lžičku soli
  • 30 g oleje
  • lžička cukru
  • 15–18 g droždí (na dvojitou dávku jsem dávala celý pytlík)
  • 250 ml vlažné vody

Postup

Celkový čas přípravy: 120 min

1

Smícháme hladkou a chlebovou mouku (já neměla, dávala jsem grahamovou, podruhé špaldovou) a dále přimícháme drcené lněné semínko.

Fit bulky
2

Po smíchání dáme těsto na hodinku vykynout. Poté tvoříme na plech bochánky, přikryjeme utěrkou a necháme 30–50 min odpočinout.
Potřeme vajíčkem a dáme péct na 25 min. při 200 st.

Fit bulky

Poznámka

Bulky můžete před pečením nastřihnout.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip 1. 4. 2015

Dobrý den Petro. Máte bohužel špatně uvedené recepty. Píšete postup do ingrediencí.

Odpovědět

Filip

Filip 2. 4. 2015

Už jsem Vám to opravil. 🙂 Prosím, než nahrajete další recept, napište mi na můj email. Velmi rád bych se zeptal jak nahrávání receptů usnadnit, aby to bylo pochopitelnější. Můj mail: filip@foodclub.cz

Odpovědět

Štěpán Tripal

Štěpán Tripal

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře