Fit bulky

Petra Hipská

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 330 g hladké mouky
  • 50 g žitné chlebové mouky
  • 50 g drceného lněného semínka
  • 1 vrchovatou lžičku soli
  • 30 g oleje
  • lžička cukru
  • 15–18 g droždí (na dvojitou dávku jsem dávala celý pytlík)
  • 250 ml vlažné vody

Postup

1

Smícháme hladkou a chlebovou mouku (já neměla, dávala jsem grahamovou, podruhé špaldovou) a dále přimícháme drcené lněné semínko.

2

Po smíchání dáme těsto na hodinku vykynout. Poté tvoříme na plech bochánky, přikryjeme utěrkou a necháme 30–50 min odpočinout.
Potřeme vajíčkem a dáme péct na 25 min. při 200 st.

Poznámka

Bulky můžete před pečením nastřihnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tvarohová žemlovka

Sušená rajčata – TIP jak na ně

Jednoduché slunečnicové bonbóny

Melounový drink

Alsaský slaný koláč

Dýňový chlebíček

Cuketový koláč

Borůvkový tvarožník

Makové cupcakes se skořicovým krémem bez rafinovaného cukru

Tříkrálový kynutý věnec se šlehačkou

Marinovaný losos Teriyaki hotový za chvíli

Jemné tvarohové kuličky se sezónním ovocem