Co může být lepšího, než moučník, jehož střed je tak vláčný, až se skoro roztéká? Snad jedině mít takové moučníky dva. 🙂
Co může být lepšího, než moučník, jehož střed je tak vláčný, až se skoro roztéká? Snad jedině mít takové moučníky dva. 🙂
předehřejte troubu na 180 °C. Přiveďte vodu k varu a poté dejte bokem.
Ve velké míse smíchejte 3/4 hrnku cukru, mouku, 1/2 hrnku kakaa, kypřící prášek a sůl. Přilejte mléko, máslo a vanilku. Dobře promíchejte.
Vymažte koláčovou formu o průměru 20 cm olejem a nalijte do ní hotové těsto.
V menší misce smíchejte zbytek cukru, kakaa a třtinový cukr. Vzniklou směsí posypejte těsto.
Na těsto nalijte horkou vodu, nevmíchávejte (!) a dejte péci přibližně na 35 minut.
Nechte 10 minut chladnout a ihned servírujte s trochou zmrzliny.