Dýňová polévka hokkaido

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • menší dýně Hokkaido (500 g)
  • 1 cibule
  • lžíce másla
  • 100 ml smetany
  • sůl
  • pepř
  • 1 menší mrkev

Postup

1

Na másle zpěníme cibuli, přidáme oloupanou a nakrájenou dýni a nastrouhanou mrkev. Vše jemně osmahneme a podusíme 15 minut s vodou.

2

Vše rozmixujeme ponorným mixérem a přidáme smetanu pro zjemnění.

3

Osolíme, opepříme podle chuti. Můžeme přidat chilli.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

6 receptů na zdravé zeleninové chipsy

Dort s překvapením ve tvaru dýně

Pesto z mrkvové natě

Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Fit pomazánka s řepou a křenem

Nepečený citrónový cheesecake s mandlemi, kešu ořechy a chia semínky

Ořechovo kokosové košíčky s riccotou a ovocem

Ostružinový dortík, který chutná všem

Bezlepkové pohankové lívanečky s fíkovou omáčkou

Sladké vánoční rolky plněné ořechovou směsí

Vrtulky s Nutellou

Široké nudle s gorgonzolou a sušenými rajčaty