Staročeská lepenice

Jednoduché a kvalitní jídlo pro všechny. Klasika, která sice už vyšla z módy, ale má plné právo se vrátit, jelikož něco tak dobrého jste už dlouho nejedli.

Staročeská lepenice

Ingredience na 2 porce

  • 250 g brambory
  • 250 g kysané zelí
  • možná trošku soli

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Brambory oloupejte, nakrájejte na kousky a dejte vařit do osolené vody.

2

Po uvaření do úplněměkka rozmixujte na kaši. Do kaše zamíchejte kysané zelí, doporučuji ho párkrát prokrojit, může být dlouhé a to se potom špatně jí. Podle chuti můžete eventuelně dosolit, záleží na chuti zelí.

3

Nenechte se zmást, že v receptu je mrkev, dostala jsem domácí zelí od tchyně a oni tam dávají zakvasit i trošku mrkve...

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře