Polentové noky

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 210 ml vody
  • 50 g instantní polentové krupice
  • 1 ČL olivového oleje
  • sůl

Postup

1

Do hrnce dáme vařit vodu, osolíme a přidáme olej.

2

Když je voda vroucí, pomalu přisypáváme polentovou krupici a dobře mícháme, aby nevznikly hrudky.

3

Mícháme 2-3 minuty, aby se polenta nepřipálila a vznikla tuhá kašovitá konzistence.

4

Odstavíme z přísunu tepla a čajovými lžičkami tvarujeme noky, které pokládáme na pečící papír.

5

Servírujeme, až noky ztuhnout. Pro lepší chuť je můžeme ještě opéct na pánvi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Americká klasika – snadné domácí Corn Dogy

Lahodné mandlové mléko

Cupcakes s ovocem a jogurtovým krémem

Česnekový bůček

3 snadné recepty jak uchovat rajčata ze zahrady

Hrníčkový koláč ze špaldové mouky

Špagety s bazalkovým pestem

Cuketové nudličky se sýrovou omáčkou a bylinkami

Zapékaná kuřecí stehýnka s bramborami, špenátem a sýrovou omáčkou

Video: Obrácené karamelizované ananasové dortíčky s koktejlovou třešničkou

Cizrnový koláč s malinovou omáčkou

Ovesné sušenky se lněným semínkem