Brambory s hořčičným dressingem

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg malých brambor
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 2 lžičky plnotučné hořčice (nebo 1 + 1 dijonské)
  • 2 lžičky francouzské hořčice
  • sůl + pepř
  • 2 lžičky olivového oleje
  • čerstvá nasekaná petrželka

Postup

1

Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě. Zceďte.

2

Mezitím smíchejte hořčici, citronovou šťávu, olej a petrželku. Dochuťte solí a pepřem. Smíchejte s bramborami a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pikantní pečené hovězí s tymiánem a chilli

Brokolicovo špenátová polévka s česnekovými krutony

Video: Bramborové válečky plněné čedarem, slaninou a jarní cibulkou

8 receptů na dokonalé marinády na maso

Video: Působivý Ferrero rocher dort plný čokolády a provoněný lískovými oříšky

Cuketová topinková směs

Mandlové linecké s malinovou marmeládou

Miniquiche s různými náplněmi

Schwarzwaldské závitky s avokádem

Kuřecí stripsy

Jogurtovo-tvarohový dortík s Milkou

Nepečené čokoládové řezy s třemi druhy krémů