
Pomocí ručního, či stolního robotu rozšlehejte vejce do pěny. Začněte rozehřívat troubu na 160 °C.
Do mísy dejte nakrájenou čokoládu a máslo a rozehřejte buď v parní lázni, nebo v mikrovlnce.
Opatrně vmíchejte část našlehaných vajec do čokolády a zamíchejte. Postupně přidávejte rozšlehaná vejce do směsi a míchejte jen tak, aby bylo vše rovnoměrně rozmícháno. Ve směsi nesmí být příliš vzduchových bublinek.
Hotové těsto přelijte do kulaté formy, kterou pak důkladně zabalte do alobalu. Poté vložte do hlubšího pekáče, který po vložení do trouby naplňte horkou vodou, zhruba do poloviny výšky formy s těstem.
Pečte zhruba 20 až 25 minut. Poté vyndejte z vodní lázně a nechte na roštu vychladnout do pokojové teploty. Následně vložte do lednice, než budete podávat. Můžete ozdobit čerstvým ovocem či posypat moučkovým cukrem.