Tofu kuličky

Chutné tofu kuličky, hodí se třeba k rajčatové omáčce se špagetami nebo i do polévky pho.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 balení lahůdkového tofu (nebo jakékoli jiné)
  • lžíce pohankové mouky
  • lžíce psylia nebo rozemletého lněného semínka
  • hrst nasekané petržele
  • menší cibule
  • 2 lžičky mletého česneku
  • dochutíme solí, pepřem a chilli dle chuti (pokud máte bílé tofu, přidejte ještě lžíci sójové omáčky)

Postup

1
Tofu rozdrobíme do misky, přidáme na jemno nasekanou cibulku a všechny ostatní ingredience, pokud směs nedrží, přidáme ještě trochu pohankové mouky nebo psylia.
2
Ze směsi tvarujeme malé kuličky, které pečeme na pečícím papíru v troubě při vyšší teplotě asi 15 minut - v průběhu pečení otáčíme.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemný tvarohový koláč s křehkou kůrkou a mákem

Karamelizovaná řepa s cibulí

Avokádo s tuňákem a cottage sýrem

Cuketový dort z ovesno-cuketových palačinek

Video: 7 jedinečných japonských dezertů

Dýňové ragú s fazolkami

Domácí ovesné mléko

Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem

Video: Nadýchané bochánky zapečené spolu se špenátovým dipem a 4 druhy sýrů

Veganský cheesecake s kokosem, čokoládou a mandlemi

Borůvkové nebe

Video: Extra čokoládové palačinky se smetanově čokoládovou polevou