Krémový avokádový dresing k masu i zelenině
Jednoduchý, ovšem chuťově nepřekonatelný avokádový dresing, kterého se nebudete moct nabažit. Základem jsou zralá avokáda, která doplníte pikantností česneku a jemnou kyselostí limetky. Skvěle se hodí k masu, kouskům zeleniny či bramborovým jídlům.
- Čas přípravy: 10 minut
- Porce: 8-10
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
- 2 zralá avokáda, zbavená pecek a oloupaná
- 1 hrnek podmáslí
- 1/4 hrnku majonézy
- 3 lžíce zakysané smetany
- 1/4 hrnku bílého vinného octa
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky mletého pepře
- 1 stroužek česneku, nakrájený na kousky
- šťáva z půl limetky
- 1/4 hrnku petržele, nasekané
- 2 lžíce pažitky, nasekané
Postup
1
Vložte obě avokáda, podmáslí, majonézu, zakysanou smetanu, ocet, sůl, pepř, česnek a šťávu z limetky do mixéru a mixujte dohladka.
2
Nalijte do mísy, přisypte bylinky a dobře promíchejte.
3
Přelijte do sklenice, ve které chcete dresing skladovat, dobře zavřete a uložte do lednice.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}