Korpus
Krém
Smetana
Dno formy o velikosti 25 x 30 cm vyložte máslovými sušenkami. Zalijte karamelizovaným salkem a povrch zarovnejte. Opět naskládejte vrstvu sušenek.
V půlce množství mléka rozmíchejte cukr, mouku a bramborový škrob. Druhou polovinu množství přiveďte v rendlíku k varu. Směs nalijte do vroucího mléka a uvařte z ní hustý pudink. Přilijte vanilku, promíchejte a nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
V míse smíchejte máslo s cukrem do pěny a postupně přidávejte vychladlý pudink. Vzniklý krém natřete na sušenky a zarovnejte. Přidejte další vrstvu sušenek.
Smetanu vyšlehejte společně se ztužovačem dotuha. Potřete šlehačkou sušenky a vložte celý zákusek do lednice ke ztuhnutí.
Před podáváním posypejte vršek dezertu strouhanou čokoládou.