
Těsto:
Krém:
Na ozdobu:
Z bílků a špetky soli ušlehejte sníh. Žloutky, cukr, med a máslo vyšlehejte, přidejte zrníčka z vanilkového lusku a tvaroh a dobře zapracujte. Vmíchejte krupičku smíchanou s prdopeč a nakonec opatrně zapracujte sníh.
Do muffinových košíčků lžící navrstvěte těsto. Můžete strčit kousek jahody i dovnitř, ale to udělejte tak, že dáte první vrstvu těsta, pak jahodu a na ni druhou vrstvu těsta tak, aby byla jahoda ze všech stran pokrytá těstem a nevytekla do krajů.
Pečte ve vyhřáté troubě na 175 stupňů asi 25-30 minut - vyzkoušejte špejlí. Po vytáhnutí nechejte chvíli ve formičce odpočinout, poté vytáhněte a nechte vychládnout na mřížce. Vyšlo mi 9 ks.
Nakonec smíchejte tvaroh, ricottu a med dle chuti, nandejte do zdobicího sáčku se špičkou a nastříkejte do kopečku.
Do špičky zapíchněte čtvrtku jahody a posypte srdíčky. Dobrou chuť!
Jestli rádi lížete těsto z vařečky, tak tady si přijdete na své už při přípravě, je opravdu výborné, takže je nesnězte ještě před upečením :D !