Vařený losos

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 ml suchého bílého vína
  • 1 snítka kopru
  • 1 šalotka
  • 5 kuliček černého pepře
  • 4x 200g filet z lososa, bez kůže
  • sůl
  • pepř
  • vařené brambory

NA SALÁT

  • 1 salátová okurka
  • 70 g bílého jogurtu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 snítky kopru

Postup

1

V hrnci smícháme víno, posekaný kopr, celý pepř, šalotku nadrobno, 1 lžičku soli a 750 ml vody. Přiveďte k varu. Vložíme do lázně filety z lososa a necháme 30s povařit a vypneme. Přiklopené pokličkou necháme odstát 5min. Pokud nemáte rádi příliš šťavnaté dobu prodlužte.

2

Salátovou okurku nakrájíme či nastrouháme na proužky, které vložíme do mísy. Přidáme jogurt, česnek, kopr . Promícháme a dochutíme solí či pepřem.

3

Děrovanou sběračkou opatrně vyjmeme lososa a rozdělíme porce na talíře. Ozdobíme okurkovým salátem a podáváme s vařenými brambory, které lze omastit máslem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlý dort s kokosovým korpusem a náplní z hořké čokolády a smetany

Kořeněný lilek po čínsku

Brownies z fazolí

Losos s kari zeleninou

Brownies s jahodami/borůvkami

Úžasné mrkvové brownies bez mouky

Nadýchaný dort s ořechovým korpusem z bílků a čokoládovou polevou

Kuřecí křidélka v medové marinádě

Pikantní medová kuřecí křidélka v barbecue omáčce + videorecept

Smíchat a upéct – Bleskový makový koláč s jablky

Celerovo-mrkvové pyré

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou