Tvarůžková pomazánka

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • tvarůžky
  • pepř
  • drcený kmín
  • mléko
  • zelená nať cibulky (nebo pažitka ap.)

Postup

1

Kulaté tvarůžky nakrájíme na osminky – podélně a pak ještě na čtvrtiny. Dáme do misky, posypeme kmínem, malinko opepříme čerstvě mletým pepřem a zalijeme mlékem tak, aby byly tvarůžky ponořené. Uzavřeme a dáme do chladu odležet.

2

Po pár hodinách vyndáme a vidličkou tvarůžky rozmačkáme. Necháme zase odležet.

3

Servírujeme namazané na chlebu a posypané cibulkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pyré z fialového květáku

Rebarborový koláč z drobenkového těsta s mákem

Makovec

Zakroucené listové tyčinky se dvěma druhy sýru a tymiánem do 30 minut

Krémová cibulová pomazánka s česnekem a špetkou chilli

Guláš z hovězího masa s knedlÍkem

Zdravé chipsy z červené řepy s minimem oleje

Kuřecí s pomerančem, chilli, limetou a kokos jogurtem

Čokoládové želé banánky

Kaša z červenej šošovice

Rychlý nakládaný květák v pikantním nálevu

Ostružinovo-švestkový koláč galetka (galette)