Tvarohovo-maková buchta

Ráda peču dezerty s tvarohem nebo yogurtem, a tahle buchta s ovocem a makem je nejlepší.

_Bezlepkově

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

80g rýžové mouky
15g máku
1/2 kypř. prášku
2 vejce
150g vanič.tvarohu
55g cukru
1/2 vanil.cukru
3 lž. Barbero
3 lž. ostružinové marmelády( původně jsem chtěla dát povidla ale bohužel došla)

Postup

1

Oddělila jsem bílky a žloutky. Žloutky ušleháme s cukry, a Barberem, přidáme tvaroh.

2

Smícháme mouku a kypř.prášek.

3

Bílky vyšleháme do sněhu a postupně přidáváme do těsta.Střídáme s moukou.Menší část odeberete do ní přidáme mák.

4

Troubu předehřejeme na 165° formu vložíme pečícím papírem a dáme do ní těsto bez máku ,na to navrstvime mákovou část a špejlí obě směsi smícháme.

5

Ostružinovou marmeládu (pokud dáte povidla míchejte spíše s rumem) se lžičkou Barbera smícháme a ohřejeme, poté vlijeme na těsto a opět špejlí smícháme.

6

Pečeme na 160° cca 25-30 minut

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vepřenky s hořčičnou kaší

Karbanátky z červené řepy

Schwarzwaldské závitky s avokádem

VIDEORECEPT: Dutch Baby Pancake

Video: Křehký koláč s tvarohovo-jablečnou náplní

Banánový chlebíček

Rychlé nudle z pánve s omáčkou a třemi druhy hub

Rychlé těstoviny s růžičkovou kapustou, slaninou a parmazánem

Tradiční houbový kuba s pečenými žampiony

Hrušky dušené v červeném víně se skořicí, hřebíčkem a badyánem

Cold brew coffee /studená káva

Pečený losos