Tortellini in brodo

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • kvalitní domácí vývar: maso dle libosti i s kostí, zelenina (např. cibule, mrkev, celý pepř, celer i s listy aj.)
  • čerstvé tortellini cca 150 – 200 g (buď domácí nebo koupené chlazené)
  • parmezán
  • sůl
  • panenský olivový olej

Postup

1

Udělejte vývar (kápněte do něj trošku olivového oleje). Z hotového vývaru vyndejte všechnu zeleninu a maso. Vývar nechte vařit a dejte do něho těstoviny.

2

Tortellini jsou hotový rychle, cca 3min většinou ty čerstvé. Podávejte posypané parmazánem a s bílým italských chlebem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Medovník

Fingerfood: losos s avokádem na míchaném salátku

Slaný koláč zapékaný s kuřecím masem, slaninou a sýrem

Rajčatová polévka

Těstoviny funghetto s krevetami

Vynikající krtkův dort na plech

Italská pizza

Rizoto s hříbky

Galette ze špaldovky s jahodami a malinami

Borůvkové nebe

Fitness fazolové brownies bez mouky, s kokosem a datlemi

Nejlepší dýňové muffiny