Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Jakub

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g vyfiletovaného kapra
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 100 g cizrny
  • 1 střední cibule
  • sůl, cukr, pepř

Postup

1

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme a nahrubo nasekáme cibuli. Osmahneme na oleji a podusíme, až zelenina změnke

2

Přidáme uvařenou cizrnu a podle chuti sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme

3

Kapra ososlíme a okmínujeme a na druhé pánvi opečeme. Nejdříve ze strany, kde je kůže

4

Podáváme kapra se směsí kořenové zeleniny a cizrny, jako náhradu brambor. Kapra můžeme zakápnout citronem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Super snadné slaninové krekry

Zapečená cuketa s rajčatovou omáčkou marinara

Video: Lasagnové rolky s cuketou a 3 druhy sýrů

Krevetová polévka bisque

Vrtulky s Nutellou

Odlehčený salát Coleslaw s jablkem a celerem ale bez tučné majonézy a nadýmavého zelí

Tradiční recept na plněná vejce s majonézou, hořčicí a sladkou paprikou

Hovězí steak s žampiony na česneku a cibulovými kroužky

Video: Restované žampiony na bílém víně s karamelizovanou cibulkou

Vláčné čokoládové sušenky ze 3 ingrediencí s domácí nutellou

Supreme z kukuřičného kuřete s hráškovým bulgurem

Domácí sýr z mléka a citronů