Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Jakub

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g vyfiletovaného kapra
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 100 g cizrny
  • 1 střední cibule
  • sůl, cukr, pepř

Postup

1

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme a nahrubo nasekáme cibuli. Osmahneme na oleji a podusíme, až zelenina změnke

2

Přidáme uvařenou cizrnu a podle chuti sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme

3

Kapra ososlíme a okmínujeme a na druhé pánvi opečeme. Nejdříve ze strany, kde je kůže

4

Podáváme kapra se směsí kořenové zeleniny a cizrny, jako náhradu brambor. Kapra můžeme zakápnout citronem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Panna cotta s lesním ovocem

Luxusní Raffaello krém z kondenzovaného mléka a bílé čokolády

Fitness těstoviny s avokádovo – špenátovou omáčkou a česnekem

Tvarohový koláč s ovocem

Mac and cheese

Kakaové řezy (roláda) s tvarohovou náplní

Vánoční cukroví – křehké podkovy s čokoládovým zdobením

Podzimní jablečný koláč se skořicí

Phở bò tái (pho bo tai)

Video: Domací tortilly plněné krémovým sýrem s olivami, paprikou a čedarem

Hruška na medu s ořechy, čokoládový písek, tvaroh

Švarcvaldský dort