Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Ingredience na 2 porce

  • 200 g vyfiletovaného kapra
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 100 g cizrny
  • 1 střední cibule
  • sůl, cukr, pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme a nahrubo nasekáme cibuli. Osmahneme na oleji a podusíme, až zelenina změnke

2

Přidáme uvařenou cizrnu a podle chuti sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme

3

Kapra ososlíme a okmínujeme a na druhé pánvi opečeme. Nejdříve ze strany, kde je kůže

4

Podáváme kapra se směsí kořenové zeleniny a cizrny, jako náhradu brambor. Kapra můžeme zakápnout citronem

Mohlo by vás zajímat: Hlavní jídla, Hotové do 30 minut, Pro začátečníky

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře