Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Jakub

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g vyfiletovaného kapra
  • 100 g mrkve
  • 50 g celeru
  • 100 g cizrny
  • 1 střední cibule
  • sůl, cukr, pepř

Postup

1

Mrkev a celer nahrubo nastrouháme a nahrubo nasekáme cibuli. Osmahneme na oleji a podusíme, až zelenina změnke

2

Přidáme uvařenou cizrnu a podle chuti sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme

3

Kapra ososlíme a okmínujeme a na druhé pánvi opečeme. Nejdříve ze strany, kde je kůže

4

Podáváme kapra se směsí kořenové zeleniny a cizrny, jako náhradu brambor. Kapra můžeme zakápnout citronem

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravé žitno-špaldové sušenky s vlašskými ořechy polité čokoládou

Rýchla polievka zo strúhanej zeleniny

Video: Zdravá mátová zmrzlina z karobu a kakaových bobů

Recept na lahodné košíčky Ferrero Rocher

Svíčková omáčka bez mouky

Stracciatella torta s čokoládovými ozdobami

Bruschette se špagetovou dýní

Beránek co má koule

Mrkvový dort s tříbarevným krémem a medvídky Pedro Tutti Frutti

Vege palačinky s banány a kokosem

Ryba na masle s karfiolovo-zemiakovým pyré

Šopský salát