Špenátová roláda

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Roláda

  • 1 balíček špenátového protlaku – cca 400 g
  • 4 vejce
  • 50 g hladké špaldové mouky
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • špetka soli

Náplň

  • 1 vanička tvarohu – 250 g
  • 1 kelímek bílého jogurtu – cca 200 g
  • 50 g eidamu
  • špetka sušeného česneku

Postup

1

Na mírném plameni lehce povařte špenát. Sundejte z plotny a přidejte žloutky a mouku s práškem do pečiva.

2

Poté přidejte špetku soli a sníh ze 4 bílků. Nalijte na pečící papír a pečte cca 10 minut.

3

Po upečení plát ihned srolujte a zatím si připravte náplň.

4

Smíchejte tvaroh s bílým jogurtem, přidejte nastrouhaný sýr a špetku česneku.

5

Po vychladnutí roládu potřete náplní a zase srolujte. Nechte chladit minimálně hodinu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Delikátní čokoládové kostičky jen ze 3 ingrediencí

Teplý zeleninový salát s adzuki fazolí a slzovkou

Ředkvičková smaženice

Ovesná kolečka s avokádovou čokoládou

Kokosové sušenky

Křupavé květákové tyčinky se sýrem z 5 ingrediencí

Celozrnné tousty s jednoduchou mrkvovou pomazánkou

Cheesecake s jablky a slaným karamelem

Nepečené čokoládové sušenky s vločkami a arašídovým máslem bez cukru

Alsaský cibulový koláč

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Špaldové piškoty