Šlehačková bábovka

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 vejce
  • 100 g sladidla dle chuti
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 400 g celozrnné hladké mouky
  • 1 balíček prášku do pečiva

Postup

1

Vyšlehejte žloutky se sladidlem.

2

Přilijte smetanu a pořádně vymíchejte.

3

Poté přisypte mouku s práškem do pečiva.

4

Nakonec z bílků ušlehejte tuhý sníh a vmíchejte jej ke zbytku ingrediencí. Těsto bude hutnější, ale to je správně, raději bych nezkoušela ředit.

5

Vylijte do vymazané bábovkové formy - já použila věnec - a pečte cca 25-30 minut při 180 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rukolové trubičky s dvěma druhý náplní

Výborná játrová paštika

Skořicoví šneci

Tradiční žitné perníčky

Grilované kuřecí špízy se zeleninou

Lehká pomazánka z ricotty a vajec

Video: Nebesky nadýchané japonské lívanečky

Kuřecí prsa s houbami a dijonskou omáčkou

Zelené kuřecí kari

Punčová kolečka

Máslo s medvědím česnekem

Domácí dýňové máslo bez tuku